Avui publico una de les meves receptes favorites de verdures, la vaig collir del llibre Historia y Evolución de la Cocina de Mallorca, l'he feta un parell de vegades i sempre surt bona i gustosa! Genial com a entrant o com a guarnició.
- 1 ceba
- 1 domàtiga madura
- 1 manat de bledes
- pinyons
- panses
- galleta picada
- 1-2 ous
- prebe bo
- sal
Preparam un sofrit amb la ceba i la domàtiga. Mentre bullim els tronxos de les bledes, a les fulles les donam un bull. Quan siguin tendres les traiem i les picam petites i es mescla amb el sofrit. Es deixa coure el conjunt a la pella fins que es confiti. Quan estigui llest ho retiram del foc i deixam refredar. Quan és fred afegim els ous i un poc de galleta picada per a que lligui. Anam collint cullerades de la mescla, fent-les de forma plana i rodona, i les fregim en abundant oli calent fins que siguin daurades. Es deixen reposar uns minuts sobre un paper absorbent per a eliminar l'oli sobrant i llestes per servir!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada