dissabte, 30 d’octubre de 2010

Raoles de bledes

Avui publico una de les meves receptes favorites de verdures, la vaig collir del llibre Historia y Evolución de la Cocina de Mallorca,  l'he feta un parell de vegades i sempre surt bona i gustosa! Genial com a entrant o com a guarnició.

Ingredients
  • 1 ceba
  • 1 domàtiga madura
  • 1 manat de bledes
  • pinyons
  • panses
  • galleta picada
  • 1-2 ous
  • prebe bo
  • sal
 Preparam un sofrit amb la ceba i la domàtiga. Mentre bullim els tronxos de les bledes, a les fulles les donam un bull. Quan siguin tendres les traiem i les picam petites i es mescla amb el sofrit. Es deixa coure el conjunt a la pella fins que es confiti. Quan estigui llest ho retiram del foc i deixam refredar. Quan és fred afegim els ous i un poc de galleta picada per a que lligui. Anam collint cullerades de la mescla, fent-les de forma plana i rodona, i les fregim en abundant oli calent fins que siguin daurades. Es deixen reposar uns minuts sobre un paper absorbent per a eliminar l'oli sobrant i llestes per servir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada