dissabte, 9 d’octubre de 2010

Pizza napolitana















I per fi ja arriba el cap de setmana i tenc un poc de temps per a descansar i cuinar, entre d'altres coses. Avui tenia ganes de provar de fer una pizza, així que m'hi he posat i ha sortit bona. La pizza napolitana es caracteritza per estar feta amb tomàquet natural i aromatitzada amb all i alfàbrega.

Ingredients
  • Massa per pizza
  • Tomàquet natural
  • Pernil dolç
  • 1 all
  • Formatge ratllat mozzarella
  • Alfàbrega fresca
  • 6 olives pansides
  • Sal
  • Prebe bo
Feim la massa seguint les passes de la recepta de massa per a pizza o coca de verdura.  Un cop estirada amb el rodell, la posam al motlle, prèviament engreixat, a sobre pinzellam un poc d'oli i hi posam el tomàquet natural tallat a daus, amb un poc de sal i prebe bo, a sobre hi disposam l'all picat, el pernil picat, l'alfàbrega picada i el formatge ratllat per sobre, coronant amb les olives pansides. Ho ficam al forn, prèviament encalentit a 220º durant una mitja hora, fins que veiem que és cuita.
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada