dimarts, 5 d’octubre del 2010

Confitura de poma al gingebre






















 Me feia ganes provar de fer aquesta recepta que vaig veure al blog El Rincon de la Mariposa. I la veritat és que és boníssima, la dolçor de la poma amb l'aroma del gingebre li dona un toc únic. Vos la recomano!

Ingredients
- 1 kg pomes
- 600 gr de sucre
- Gingebre fresc
- 200 ml aigua

Pelam i tallam les pomes a daus petits i les ficam a un bol. Hi afegim le sucre, l'aigua i el gingebre ratllat (quantitat al gust, jo en vaig ratllar 1/3 del tubercle). Ho mesclam bé i ho deixam a la gelera durant un vespre. Al dia següent ho posam a una olla al foc, suau, durant una hora i poc, fins que feiem que la textura és de confitura. Si no voleu trossos podeu passar el turmix un poc, sempre deixant algun trocet de poma. Ho deixam refredar i ho ficam dins pots (prèviament esterilitzats). Per a conservar bollim els pots al bany maria durant uns 20 minuts i llest! La podeu degustar al moment o deixar reposar un mes al rebost.


2 comentaris: