dimecres, 13 d’octubre de 2010

Coca de trempó (by Cris)
















Encara que pareixi mentira, avui he fet la meva primera coca de trempó, i el resultat crec que ha estat òptim ;)

La recepta de la coca de trempó me la va donar una amiga, na Cris, que la fa sa mare i li surt boníssima!

La massa que vaig emprar la vaig collir de la recepta de la pizza napolitana de fa uns dies, ja que en tenia estorjada al congelador. Aquesta massa, amb la verdura a sobre, no surt massa gruixada, és gustosa i queda bé.

Ingredients
  • Massa coca de verdura
  • 1 prebe vermell
  • 1/2 prebe verd
  • 3 tomàquets
  • 3 cebes tendres
  • 1 ramell de julivert
  • oli d'oliva
  • sal
  • prebe bo
  • prebe dolç
Tallam totes les verdures a daus i les posam a un bol, les trempam amb oli, sal, prebe bo i prebe dolç. Feiem la massa seguint les instruccions de la recepta. Un cop tenim la massa estirada i sobre el motlle, hi posam per sobre un bon feix de verdures, que no quedin buits i l'enfornam durant una mitja horeta o més, a 170 º preencalentit. La podem fer amb temps i degustar hores més tard o el dia següent. Bon profit!

2 comentaris: