divendres, 3 de juny del 2011

Violet heart muffins















Avui he provat per fi el darrer dels saboritzants que tenia pendent, el de violeta, i ho he fet amb uns muffins, un dels dolços més apreciats pels meus germans, sempre que els en duc volen! Són uns senzills muffins que destaquen pel seu color lilat i l'aroma dels famosos caramels de violeta de Toulouse (mmm quins records). Com a decoració he decidit emprar el fondant que tenia reservat, que també era de color violeta, encara que l'he aromatitzat també amb violeta i n'he fet una versió de color més obscur. Han estat uns muffins suaus, aromàtics i lleugers, que crec que prest hauré de tornar a fer.

Ingredients (12 muffins petits)
* 2 ous
* 100 gr farina
* 100 gr sucre
* 2 cullerades de llet
* 1 culleradeta de llevat químic
* 100 gr margarina
* Aroma de violeta
* Colorant violeta
* Fondant

Primer fonem la margarina i la batem amb el sucre. Incorporam els ous, prèviament batuts amb l'aroma de violeta (quantitat al gust). Incorporam la farina i el llevat i mesclam bé. Finalment hi afegim les dues cullerades de llet i tornam a mesclar. Disposam dins motlles de muffin, deixant un dit ja que pugen. Posam al forn, preencalentit a 170º, durant uns 20 minuts. Deixam refredar. El fondant que he emprat ja el vaig comprar fet, per tant només he hagut d'encalentir-lo un poc per fer-lo manejable, posar-li l'aroma i amassar-lo bé, després l'estiram amb el rodell i amb un tallapastes feim les formes desitjades que incorporam com a decoració als muffins.





























1 comentari: