dimarts, 21 de juny de 2011

Bacallà amb verdures

El bacallà m'agrada però no n'he fet moltes vegades. S'altre dia me vaig animar a fer-lo amb verdures, tipus a la mallorquina però a la meva manera. Queda un plat molt gustós que combina la tendresa del peix amb el gust sabrós de les verdures com prebes vermells, ceba i bledes.

Ingredients

* Lloms de bacallà
* 1 manat de bledes
* 1 prebe vermell
* 1 ceba
* Julivert
* 2 alls
* Sal
* Prebe bo
* Oli d'oliva



Primer tallam les verdures per separat. En una pella posam un poc d'oli i sofregim la ceba fins que quedi tendra (amb sal i prebe bo) i la disposam al fons d'una font de forn. A sobre hi posam els lloms de bacallà i enfornam una estona perquè es comencin a fer. Mentre feim les bledes en una pella amb un poc d'oli, sal i prebe bo. Hi agregam el julivert i un all picat. Quan és feta i tendra la disposam sobre el bacallà i tornam a enfornar. Mentre fregim els prebes amb un poc d'oli, sal, prebe bo i l'atre all picat. Quan són fets els posam sobre les bledes i deixam fer una estona més al forn. Quan vegem que és llest el traiem i llest per a degustar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada