diumenge, 19 de juny de 2011

Verdures al forn

 












Darreramen faig sovint verdures al forn, ja que és una manera sana i gustosa de menjar les verdures de temporada, tant com a entrat com a companatge de carn. La recepta és senzilla i supòs que tothom n'ha fetes alguna vegada, però són tan bones que tenia ganes de publicar-la, aquí va.

Ingredients
* 8 xampinyons
* 1 prebe vermell
* 1 carabassó gran
* 1 albergínia gran
* Oli d'oliva
* Julivert
* 2 alls
* Sal
* Prebe bo

Primer rentam les verdures, llevam el capoll als xampinyons i tallam les verdures a rodanxes gruixudes. Folram la safata del forn amb paper de plata, i la regam amb un poc d'oli d'oliva. A sobre hi disposam les verdures. Hi posam sal i prebe bo. Picam l'all i el julivert i el posam sobre les verdures, tornam a regar d'oli i enfornam a 170 durant 15 minuts aproximadament, fins que són cuites. Bon profit!

1 comentari:

  1. Escrit en mallorquí es llegeix tot d'una altra manera, encara semblen més bones del que són! :)
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina