Uns cupcakes vistosos i festius amb sabor al famós "koyac" (els xupa-xups aquells vermells). La massa és esponjosa i combina bocinets de cireres fresques amb aroma d'ametlla amarga, són decorats amb buttercream de vainilla rosa fúcsia i cireres.
Ingredients (per a 6 cupcakes)
* 40 gr farina
* 20 gr farina d'ametlla
* 50 gr margarina
* 1 ou
* 1/2 cdt llevat químic
* 60 gr sucre
* Aroma ametlla amarga
* 16 cireres
* 50 gr mantega sense sal
* Sucre glas
* Colorant rosa
* Aroma vainilla
Collim 10 cireres, les rentam i tallam en bocins petits. Per a fer la massa hem de fondre la margarina, batre amb el sucre i mesclar-hi els ous batuts. Ho mesclam bé i incorporam la farina, el llevat i l'aroma d'ametlla amarga. Finalment afegim les cireres i remenam de nou. Disposam dins motlles de paper i enfornam a 170º durant uns 20 minuts i deixam refredar.
Per al buttercream, mesclam la mantega en pomada amb el sucre glas (fins que tengui la consistència desitjada), si el volem fer més líquid afegim un poc de llet i mesclam bé. Incorporam colorant rosa i sabor a vainilla i mesclam bé. Quans els cupcakes són freds hi incorporam a sobre una cullerada de buttercream i coronam amb una cirera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada