Al fantàstic bloc Shop.Cook.Make vaig veure aquesta recepta de te gelat i tot d'una vaig pensar que la faria ben prest! És una beguda freda ideal per als horabaixes d'estiu, que combina el sabor d'espícies del te yogui, l'aroma a bergamota de l'Earl Grey i la untuositat de la llet.
Ingredients
* 2 cdt de te yogui (millor al pes)
* 2 cdt o bossetes de te Earl Grey (jo ús el Twinings)
* 1 cdt o bosseta de te negre (jo ús el Tetley)
* 3 tasses d'aigua
* 1,5 tasses de llet descremada
* Sucre o edulcorant
* 2 claus d'olor
* 1 branca de canyella
* Canyella en pols (opcional)
En una cassola posam l'aigua, els tes, el yogui i els claus d'olor. Feim bullir i baixam el foc, deixam coure 2 minuts. Llevam del foc, llevam les bossetes i colam el yogui. Posam dins una gerra, amb el sucre o edulcorant (al gust). Finalment incorporam la llet i la branca de canyella i, si volem un toc més fort de canyella, n'incorporam en pols. Posam a la gelera perquè es refredi durant un parell d'hores. Servim ben fred amb uns glaçons.
que bo! es gairebé com un chai indi!!
ResponEliminasalutacions,
Sí, la mescla és genial i amb un aroma fantàstic!
ResponElimina