dissabte, 11 de juny del 2011

Llimonada casolana amb un toc d'herbasana






















Ara que comença la calor és un bon moment per a elaborar refrescos casolans. Entre els meus preferits hi ha els tes i infusions fredes, però fa poc vaig descobrir la llimonada casolana i vaja descobriment! Les llimones sempre són presents a casa (de l'hort del predí) i quina millor manera que aprofitar-les per fer una gustosa i refrescant llimonada casolana, dolça i àcida a la vegada, amb el toc fresc de l'herbasana.

Ingredients

* 4-5 llimones
* 1 litre d'aigua
* Edulcorant o sucre
* Unes fulles d'herbasana fresca

La recepta és molt fàcil de fer. Hem de fer suc amb les quatre llimones. El colam a una gerra i el mesclam amb l'aigua. Endolcim al gust (amb edulcorant o sucre) i hi disposam a dintre unes fulles d'herbasana. Deixam refredar a la gelera.

3 comentaris:

  1. Segur que esta ben bona aquesta llimonada! Jo amb herbasana no l'he probat mai, sempre l'he beguda sola o amb menta, però tot sera qüestió de probar!

    ResponElimina
  2. últimament ets de les primeres! ;) moltíssimes gràcies per participar! petonets

    ResponElimina
  3. Ai, ai, ai, que em sembla que jo hi he posat poques llimones...
    Moltíssimes gràcies per participar al memòries.
    Petonets.

    ResponElimina