dilluns, 20 de juny del 2011

2 Chocolate cupcakes

Avui tenia ganes de fer uns cupcakes. He decidit fer-los de xocolata, ja que fa temps que no en feia, i per tal de fer-los més especials els he cobert amb una crema de xocolata blanc. Són uns cupcakes de mesures considerables (he emprat uns motlles d'Ikea bastant grans), esponjosos, amb aroma a xocolata, on destaca la dolçor de la cobertura de xocolata blanc.

Ingredients (6 unitats)
* 50 gr farina
* 50 gr margarina
* 1 ou
* 80 gr sucre moreno
* 1/2 cdt llevat químic
* 1 Cd de llet
* 1cdt aroma de vainilla
* 1 cdt cacau en pols

Cobertura de xocolata blanc
* 40 gr xocolata blanc
* 30 gr mantega
* 50 gr sucre glas
* 1Cd caramel líquid
* 1 Cd llet
* Bolletes de xocolata

Per a fer la massa hem de fondre la margarina, batre amb el sucre i mesclar-hi l'ou batut. Ho mesclam bé i incorporam la farina, el llevat, el cacau i l'aroma de vainilla. Disposam dins motlles de paper i enfornam a 170º durant uns 20 minuts i deixam refredar.

Per a fer la cobertura hem de fondre el xocolata i la mantega, hi incorporam el sucre i remenam bé. Hi afegim el caramel i la llet i de nou remenam, ara serà més líquida. Deixam reposar una estona i quan tengui una textura més densa i pastosa cobrim els cupcakes amb una cullerada gran de crema i decoram amb unes bolletes de xocolata.


2 comentaris:

  1. buenas¡¡¡
    Me agrada el papel de topitos jejejej XD

    ResponElimina
  2. jeje es de Ikea, cuando los vi me encantaron! A ver si un día venís a casa y os hago unos cupcakes! lo tenemos pendiente!

    ResponElimina