Avui present una recepta que vaig veure a la revista Whole Kitchen 3, fantàstica publicació digital amb receptes excepcionals i amb una presentació exquisida. Me va fer ganes tastar aquesta pie de pollastre i la veritat és que no és difícil de fer i surt molt bo.
Ingredients
- 1 full de pasta de fulls
- 400 gr pollastre
- 300 gr brou de pollatre
- 250 gr xampinyons
- 150 ml nata
- 1 ceba
- 1 cullerada de mantega
- 3 cullerades de farina
- Julivert
- Sal i prebe bo
- 1 ou batut
Pelam i tallam la ceba. La sofregim en una pella amb la mantega. Quan sigui blana, afegim els xampinyons tallats a daus i coem durant 5 minuts. Tallam el pollastre a daus i el mesclam amb la farina. L'afegim a la pella. Afegim el brou i remenam bé perquè es mescli. Deixam coure 10 minuts mentre es va espessint. Afegim la nata i julivert i deixam que la salsa es redueixi. Retiram del foc. Col·locam el pollastre dins una font i el cobrim amb la pasta de fulls pressionant en les voreres. Pintam la pasta amb l'ou i enfornam durant 20 minuts al forn, preencalentit a 200 º, fins que la pasta sigui daurada i inflada. Servim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada