Avui public una recepta vegetariana que m'han passat, la vaig tastar fa uns dies i era molt bona. El Navrattan Korma és un plat vegetarià típic de la Índia molt especiat i amb multitud de verdures. Aquesta és una contribució de n'Eva, gràcies!
- 2 patates
- 2 pastanagues
- 1 tassó de péssols
- 100 gr mongetes verdes
- un poc de colflori
- mitja col blanca
- 1 prebe vermell
- un poc de carabassa
- 3 domàtigues
- 2 cebes
- un poc de gingebre
- 3 alls
- sal
- safrà
- cilantre
- cúrcuma
- Garam Masala
- 3 cullerades de nata
- 8 cullerades d'oli de gira-sol
- 1 cullerada de margarina
- 1 tassó de llet
- 1 tassó de fruits secs (ametlles, cacauets, panses, etc.)
Preparació
Bollim les domàtigues fins que siguin blanes i les deixam refredar. Les pelam i trituram per a fer un puré. Posam margarina a una pella i saltejam els fruits secs. Els traiem i reservam. A la mateixa pella, netejada, encalentim oli. Tallam la ceba en juliana, ratllam el gingebre i fregim els dos ingredients. Afegim la sal, safrà, cúrcuma, cilantre, garam masala i fregim. Afegim el puré de domàtiga i els fruits secs. Remenam bé i cuinam a foc lent durant 5 minuts. Hi afegim la llet i l'encalentim fins que bulli, baixam el foc i cuinam a fol lent, remenant bé fins que s'espessi la salsa. Hi afegim totes les verdures tallades petites i remenam. Cuinam a foc mitjà durant 10 minuts. Si fa falta afegim un tassó d'aigua amb mitja pastilla de brou de verdures. Quan les verdures siguin blanes, les llevam del foc, afegim la nata, remenam bé i servim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada