dimarts, 25 de gener de 2011

Llaços integrals amb salsa de carabassí
















Feia temps que no preparava aquesta recepta i en tenia ganes. És una recepta de pasta fàcil de fer i diferent, per canviar un poc de les típiques carbonara o bolognesa, a més és apta per a vegetarians.

Ingredients (2 persones)

- Llaços integrals
- 1 cd de margarina
- 2 carabassins
- 2 alls
- Formatge ratllat
- 100 ml nata líquida
- Sal
- Prebe bo
- Nou moscada

Bullim la pasta i la reservam. Posam la cullerada de margarina a una pella, i ratllam els carabassins a dintre. Picam els alls i els afegim. Ho deixam sofregir una estona. Hi posam les espícies (nou moscada, prebe bo i sal). Quan ja està fet el carabassí incorporam la nata i ho deixam uns minuts més. Servim la pasta al plat, amb unes cullerades de salsa de carabassí per damunt i coronam amb formatge ratllat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada