diumenge, 26 de setembre de 2010

Paté d'albergínia i sèsam

Feia temps que volia provar de fer un paté vegetal i com tenia albergínies he fet aquesta recepta que he vist  per internet. És ideal per prendre amb pa torrat o picos.

Ingredients
- 2 albergínies grans
- 4 alls grans
- Julivert picat
- 2-3 cullerades d'oli d'oliva
- 1 cullerada de sèsam
- Suc de 1/2 llimona
- Sal
- Prebe bo
- 1 cullerada de pa ratllat


Rentam les albergínies i les posam a una font amb oli, també hi posam els alls amb un xap al mig, ho ficam al forn durant 40 minuts. Quan està cuit ho traiem i deixam refredar. Mentre torram el sèsam al forn o a una pella sense oli, fins que es dori, el picam i el mesclam amb un poc d'aigua obtenint una pasta, la reservam. Després llevam la pell de les albergínies  als alls i ho incorporam a la batedora amb la resta dels ingredients. Batem fins obtenir una massa homogènia i ho reservam a la gelera.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada