Ahir vaig dur a terme un plat que tenia en el cap des que vaig fer les confitures d'estiu. I era tan senzill com combinar el formatge de cabra amb el toc dolç de les confitures de carabassí i figa a la vainilla. El resultat va quedar molt gustós i amb un sabor idoni, entre el dolç i el salat, que ho converteix en un entrant diferent.
- Confitura de carabassí
- Confitura de figues a la vainilla
- Mini tostades integrals
- Rulo de cabra petit
Fer els montaditos amb les tostades a baix, a sobre una tallada de rulo de cabra, coronat per una culleradeta de confitura, anant alerta que no s'escampi massa o regalimi. Podem combinar les dues confitures, fent la meitat de cada una.
uuuhhhh k buena pinta tiene estooo... uuuhhh
ResponEliminaxdxdxd
la foto es tuya???
Está buenísimo! jejejeje si.. la foto la hice ayer antes de devorarlo XDD
ResponEliminaA ver si cuando vuelva Cati os venís un día a casa a tomar unas caipirinhas y unos montaditos jejeje
Madre mía ¡Qué delicia acabo de ver! Quiero las recetas de esa confitura de calabacín y la mermelada de higos y vainilla. Me muero de ganas por probar esas mini tentaciones.
ResponEliminaBesos.
Gracias Silvia. Las recetas de las mermeladas las tengo publicadas en entradas más antiguas. La combinación está riquísima!
ResponEliminaSaludos!