dimarts, 31 d’agost de 2010

White Russian

Avui m'he enrecordat del còctel White Russian que vaig provar a Berlín i me va encantar.

A vegades tenim ganes de prendre alguna beguda diferent, i el White Russain és una mostra del que pot arribar a ser un còctel. Entre batut i combinat, amb el toc del cafè i la potència del vodka, us deixareu seduir pel seu sabor suau, dolç i reconfortant... això si... no us passeu!!

Per 2 persones
- 1/2 litre de llet (pot ser descremada)
- Kahlúa (licor de cafè)
- Vodka (Moskoskaya o Absolut)
- Gel picat
- Dos tassons de tub amples
- Cacau en pols
- Dues palletes

Picam el gel i el distribuim als dos tassons fins a la meitat. Hi posam una mida de vodka (1/3 part del tassó). Afegim el Kahlúa (1/3 part) i la llet fins a dalt. Posam la palleta. Com a topping podem posar un poc de cacau en pols i llest per prendre!!

He vist que hi ha variacions del White Russian arreu del món, malgrat encara no les he provades, vos las deixo per si us aventureu...

- White Canadian: fet amb llet de cabra.
- Blind Russian: fet amb Bailey's en lloc de llet. 
- White Mexican: fet amb horxata en lloc de llet.
- White Cuban: fet amb rom en lloc de vodka.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada