En aquesta època en que tenim tanta abundància de verdures, les hem d'aprofitar. Avui he recercat entre els meus llibres de receptes i he fet un "mix" que ha sortit bastant sabrós. Es poden emprar les verdures que més t'agradin i que tenguis a l'abast. Vos deixo la recepta per si la voleu provar.
Ingredients
- 200 gr de farina (normal o integral)
- Un tassó d'aigua freda
- Una clara d'ou
- Una cullerada de sake
- Una culleradeta de salsa de soja
- Oli
- Salsa de iogurt
Es tallen les verdures, les albergínies i carabassins en tallades rodones i les pastanagues en bastonets llargs. Les albergínies es posen en sal mitja hora perquè treguin l'aigua.
Mesclam la farina amb l'aigua, el sake, la clara d'ou i la salsa de soja fins aconseguir una massa bastant clara, si surt espessa s'afegeix més aigua. Quan la tinguem preparada passam la verdura per la massa i la fregim en oli abundant i calent.
Quan les tallades de verdura són daurades les traiem i les posam sobre una safata amb paper absorbent.
Un cop hem acabat de fregir les verdues les servim calentes amb la salsa de iogurt a un bol.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada