diumenge, 22 d’agost del 2010

Verdures tempuritzades amb salsa de iogurt

En aquesta època en que tenim tanta abundància de verdures, les hem d'aprofitar. Avui he recercat entre els meus llibres de receptes i he fet un "mix" que ha sortit bastant sabrós. Es poden emprar les verdures que més t'agradin i que tenguis a l'abast. Vos deixo la recepta per si la voleu provar.


Ingredients
- Albergínies, pastanagues, carabassí, etc.
- 200 gr de farina (normal o integral)
- Un tassó d'aigua freda
- Una clara d'ou
- Una cullerada de sake
- Una culleradeta de salsa de soja
- Oli
- Salsa de iogurt

Es tallen les verdures, les albergínies i carabassins en tallades rodones i les pastanagues en bastonets llargs. Les albergínies es posen en sal mitja hora perquè treguin l'aigua.
Mesclam la farina amb l'aigua, el sake, la clara d'ou i la salsa de soja fins aconseguir una massa bastant clara, si surt espessa s'afegeix més aigua. Quan la tinguem preparada passam la verdura per la massa i la fregim en oli abundant i calent.
Quan les tallades de verdura són daurades les traiem i les posam sobre una safata amb paper absorbent.
Un cop hem acabat de fregir les verdues les servim calentes amb la salsa de iogurt a un bol.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada