Avui m'han deixat un llibre que feia temps que volia fulletjar, Muffins, gracias Cris! i quina millor manera d'estrenar-lo que fent una recepta! M'he decidit per un mix de dues receptes, els muffins de plàtan però farcits de xocolata, ja que mai n'havia fet i tenia curiositat. S'experiment ha anat bé, són mel i un pecat!
Ingredients
- 250 farina
- 150 margarina
- 1 ou
- 1 iogurt natural
- Canyella
- 2 plàtans
- 2 culleradetes de llevat en pols
- 1/2 culleradeta de carbonat
- Suc d'una llimona
- 3 cullerades de sucre vainillat
- 14 bocins de xocolata negre
Topping
- Mantega
- Formatge en crema
- Sucre glas
- 2 bocins de xocolata
Tallam els plàtans i els deixam amb el suc de llimona, canyella i 1 cullerada de sucre vainillat en un bol. En un altre bol mesclam la farina amb el llevat i el carbonat. En un altre bol batem l'ou amb el sucre i 2 cullerades de sucre vainillat. Hi afegim la margarina derretida, el iogurt i remenam bé. Mesclam els ingredients banyats i aixuts, ben integrats. Hi afegim el plàtan i un poc més de canyella i ho mesclam de nou. Disposam dins motlles de muffin una part, aficam un bocí de xocolata a cada un i tapam amb un poc més de massa. Ho posam al forn durant una mitja hora. Els traiem i els deixam refredar. Per fer el topping mesclam els ingredients i quan tenguin una textura idònia decoram els muffins amb una màniga pastissera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada