dissabte, 11 de desembre de 2010

Llimones i taronges confitades

Les llimones i les taronges confitades són un bon recurs per a donar un toc especial a moltes receptes, tant dolces com salades. Són idònies per a preparar diferents dolços de Nadal com el Panettone italià o el Tortell de Reis. Si tenim taronges o llimones en abundància ve bé conservar-les confitades per a emprar-les en el moment dessitjat.

Ingredients
- 400 ml aigua
- 800 gr sucre
- 8 taronges o llimones

Posam al foc l'aigua amb el sucre, que crearà un almívar. Netejam les taronges o llimones i les tallam ben fines. Les posam dins l'almíbar i les deixam coure durant una hora o un poc més. Després les podem estorjar tant amb l'almívar dins un pot com també seques (les hem de deixar secar sobre una reixeta durant un dia a un lloc orejat i les podem estorjar dins una capsa o pot).

1 comentari:

  1. quina bona idea , le posaré amb práctica me encanta moltas grácias

    ResponElimina