dimecres, 29 de desembre de 2010

Especial Nadal 5: Torró cruixent de xocolata i taronja

Aquesta recepta la vaig veure al blog El rincón de la mariposa, i me va fer ganes innovar-la afegint la taronja confitada que he fet enguany i d'altres ingredients com albercocs secs i ametlla. Així, el resultat és un torró de xocolata cruixent amb aroma a taronja, que recorda a aquelles galletes Pims! A més és molt fàcil de fer.

Ingredients
- 150 gr xocolata amb llet
- 150 gr xocolata de cobertura
- 50 gr d'arròs inflat amb xocolata
- 50 gr ametlla crua a daus
- 8 albercocs secs
- 8 trossos de taronja confitada
- 50 gr saïm o mantega

Derretim el saïm o mantega al foc i afegim les xocolates que també es derretiran i formaran una massa líquida. Hi posam l'arròs inflat, la ametlla, la taronja confitada i els albercocs tallats en bocinets. Remenam bé. Disposam la mescla dins motlles rectangulars, posant a baix un parell de trossos de taronja sencers i ametlla a daus per a decorar, ho cobrim tot amb el torró. Ho ficam a la gelera en un film i deixam un parell d'hores. Quan s'ha endurit el podem desmotllar i degustar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada