dilluns, 6 de juny del 2011

Dos cupcakes per a dos aniversaris: violeta i coco















Avui hem celebrat amb les amigues dos aniversaris que fa molts anys celebram juntes, ja que jo i una amiga vam neixer el mateix dia i any! vaja coincidència! Per aquesta ocasió volia fer uns cupcakes un poc especials, i aprofitant els nous saboritzants n'he fet de dos tipus: uns de coco amb xips de xocolata i buttercream de coco i uns altres de violeta farcits de philadelphia, buttercream de violeta i cor de fondant. Vos deixo les receptes.

 Cupcakes de violeta
* 1 ou
* 50 gr margarina
* 50 gr farina
* 50 gr sucre
* 1 Cd llet
* Aroma violeta
* 3 Cd philadelphia
*1/2 cdt de llevat químic
* Fondant lila
* Colorant lila
* 60 gr mantega
* 100 gr sucre glas
 

Primer hem de preparar el farciment de philadelphia. Per això collim petites cullerades de formatge, els hi posam sucre i fem bolles, que embolicam amb film i deixam refredar a la gelera. Per a fer la massa batem la margarina fosa amb el sucre, hi incorporam els ous (prèviament batuts amb l'aroma de violeta), batem bé. Hi posam la farina, el llevat i la llet, seguim batent. Disposam dins motlles de paper, només omplint-ne una petita part, ja que al centre hem de posar la bolla de formatge que teniem reservada, i cobrir amb més massa. Enfornam a 170º durant uns 20 minuts. Deixam refredar i mentre feim el buttercream mesclant la mantega en pomada i el sucre glas, quan té la consistència desitjada hi incorporam aroma de violeta i colorant lila, disposam sobre els cupcakes aquesta mescla i decoram amb un cor de fondant (jo he emprat el fondant en paquet de Regalice).

  














Cupcakes de coco
* 1 ou
* 50 gr margarina
* 50 gr farina
* 50 gr sucre 
* 1 Cd llet
* 1/2 cdt llevat químic
* Aroma de coco
* 3 Cd de coco ratllat
* 3 Cd de xips de xocolata
* 60 gr mantega
* 100 gr sucre glas
* Bolletes de xocolata


Per a fer la massa batem la margarina fosa amb el sucre, hi incorporam els ous (prèviament batuts amb l'aroma de coco), batem bé. Hi posam la farina, el llevat i la llet, seguim batent. Finalment incorporam el coco ratllat i els xips de xocolata, i tornam a mesclar. Disposam dins motlles de paper i enfornam a 170º durant uns 20 minuts. Deixam refredar i mentre feim el buttercream mesclant la mantega en pomada i el sucre glas, quan té la consistència desitjada hi incorporam aroma de coco. Amb una mànega pastissera decoram els cupcakes amb el buttercrem i coronam amb un poc de coco ratllat i bolletes de xocolata.

2 comentaris:

  1. Hooola! Acabo de descubrir tu blog desde el de Salomé y me ha encantado! :)

    Adoro los cupcakes y a ti te quedan bordados, que maravilla!

    Me quedo a seguirte :)

    Un besote enorme!

    ResponElimina
  2. Hola Carrot Cake! muchas gracias por pasarte y bienvenida! Besos!

    ResponElimina