dilluns, 13 de setembre del 2010

Embolcalls de mongeta tendra amb formatge de cabra

Avui m'he animat a fer una recepta del blog Les receptes de St. Hilari que té un assortiment de plats d'alta cuina molt interessants. Aquesta plat combina les mongetes tendres amb el formatge de cabra, tomàquet i la salsa vinagreta, que li dona un toc diferent. La recepta no és gaire complicada, però du el seu temps i cal certa perícia per a una bona presentació, no m'ha sortit tan bonic com a l'original, però la intenció és el que compta! És un plat per quedar com artistes (a casa l'hem batiat com la progènie Chtulu XD) a més d'estar  boníssim.

- 200 gr de mongetes tendres (planes o rodones)
- Rulo de cabra
- 1 tomàquet madur
- Salsa vinagreta de mel

Netejam les mongetes, els llevam el capoll i les xapam per la meitat longitudinalment. Les posam a bollir amb aigua i sal, fins que són ben fetes. Les traiem i les deixam refredar. Un cop fredes, col·locam trossos de film a tasses i anam posant les mongetes en dues capes, quedant el centre buit. Tallam el tomàquet en daus i el posam a dins els embolcalls, després tallam un troç de formatge i el posam a sobre. Tancam els paquetets i els posam amb les tasses dins la gelera. Traiem els embolcalls de la gelera i els disposam al plat anant alerta que no es desmuntin, a sobre hi posam dues cullerades de salsa vinagreta de mel i sèsam.

Llest per servir!

3 comentaris:

  1. Ch tulu que t'ha quedat!!! ... tens raó, porta el seu temps preparar-ho, però és tot un espectacle un cop l'has acabat...a més a més està boníssim ... no hauria dir-ho, però supera de lluny a l'original ;-))
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Quina bona idea per un plat amb sorpresa m'agradat molt.
    Un abraç

    ResponElimina
  3. jejeje sí és un plat d'aquells que sorprenen.. a més de tenir arrel Lovercraftianes XDD

    Gràcies!

    ResponElimina