dimarts, 22 de novembre del 2011

Brownie de xocolata amb llet i anous

































El brownie és un pastís que sempre havia deixat de banda. No sé perquè, tal vegada em feia un poc de por fer-lo i que no quedás bé.  Quan fa uns dies vaig veure la blocosfera envaïda per aquest dolç vaig decidir que era el moment de recopilar receptes i posar-ho en pràctica! En vaig fer un, el primer, que va sortir mooolt bo, tant que va desaparèixer sense poder fer ni una mísera foto. Així que avui vos present el meu segon brownie. Aquest l'he fet igual que l'altra vegada, però substituint la xocolata negra per xocolata amb llet, ja que era el que tenia a casa. És un brownie amb un suau gust a xocolata, ja que és amb llet,  mulladet, que es desfà a la boca i amb el toc de les anous cruixents, un pecat! Els blocs que m'han inspirat per fer la recepta són All i Julivert i Webos Fritos. La recepta del brownie és senzilla i ràpida de fer, així que els que encara no n'heu fet no teniu excusa!

Ingredients

*125 gr mantega
* 200 gr xocolata amb llet
* 125 gr farina
* 3 ous
* 200 gr sucre moré
* 1 Cd essència de vainilla
* 1 Cd llevat químic
* 100 gr anous

Encenem el forn a 170º. En una cassola fonem la mantega i el xocolata. Quan és fos afegim el sucre i l'essència de vainilla i mesclam bé. Després agregam els ous i batem amb les barnilles elèctriques uns minuts fins que la massa és esponjosa. A continuació hi afegim la farina i el llevat i integram bé. Finalment afegim les nous, tallades amb un ginavet, i mesclam de nou la massa. Disposam dins un motlle quadrat, jo he emprat una font de forn, amb un paper vegetal untat amb margarina. Coem a 170º durant uns 35 minuts. Deixam refredar dins el motlle i ja està llest el nostre brownie!

7 comentaris:

  1. Doncs a mi ja me'n pots donar cada dia de brownie, quan dius que vinc a dinar?
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. jejeje quan vulguis! A mi també m'ha agradat i ho he trobat més o manco senzill, així que crec que serà un dolç típic de casa ;)

    ResponElimina
  3. Mmmm!!! Boníssissimmm!! m'encanta el brownie en totes les seves variants!! I això de tallar-lo a cors m'ho reservo per la propera vegada que el faci!! ;)

    Muua!

    ResponElimina
  4. La recepta és fàcil, però encara ho és més menjar-se'l! A casa no dura ni 5 minuts!!! Però encara no he provat mai de fer-lo amb xocolata amb llet.
    Petons

    ResponElimina
  5. El brownie m'agrada (si no porta nous), però mai he intentat fer-ne a casa. Cada vegada que veig algú que n'ha fet me'n fan venir ganes. I quan tenen l'aspecte que té aquest, encara més.

    Una abraçada!

    ResponElimina
  6. M'encanta com t'ha quedat!!! molt millor que a mi, quina textura!!!
    Dies després vaig fer una altra recepta de brownie que em va agradar més:
    http://allijulivert.blogspot.com/2011/11/brownie-amb-nous-i-gotes-de-xocolata.html
    El proper cop faré la teva, uhmmm, deliciosa.
    Petons

    ResponElimina