El conill amb ceba és un plat molt mallorquí que tenia ganes de fer. A casa no en menjam gaire de conill, no sé ben bé perquè, a mi no em desagrada, a més com és una carn sense greix i sabrosa n'hauré de menjar més sovint. El conill amb ceba és un plat exquisit, que ens fa llepar-nos els dits. La recepta que he seguit és de Bojos per la cuina.
Ingredients
* 800 gr ceba
* 1 Kg Conill
* 2 fulles de llaurer
* 2 brotets de moraduix
* Sal
* Prebe bo
* Oli d'oliva
La recepta no es gaire complicada. Hem de salpebrar les tallades de conill i sofregir dins d'una greixonera gran. Anam tallant les cebes en juliana i quan el conill ja està daurat incorporam tota la ceba dins de la greixonera. Afegim el llaurer, moraduix, sal i prebe bo al gust. Ho deixam coure a foc no massa alt, perquè no es cremi, i això sí hem de remenar sovint perquè no s'aferri la ceba. Veurem com poc a poc la ceba es va fonent i crean un suquet, i el conill va agafant color i es fa tendre. Passat una hora i poc ja estarà cuit.
no sé perquè no em va mai bé per cuinar conill... és una cosa que tinc molt pendent. M'apunto la recepta! un petó!
ResponEliminaAnima't que és molt bo i senzill de fer! Petons!
ResponElimina