dilluns, 21 de novembre de 2011

Conill amb ceba

































El conill amb ceba és un plat molt mallorquí que tenia ganes de fer. A casa no en menjam gaire de conill, no sé ben bé perquè, a mi no em desagrada, a més com és una carn sense greix i sabrosa n'hauré de menjar més sovint. El conill amb ceba és un plat exquisit, que ens fa llepar-nos els dits. La recepta que he seguit és de Bojos per la cuina.

Ingredients

* 800 gr ceba
* 1 Kg Conill
* 2 fulles de llaurer
* 2 brotets de moraduix
* Sal
* Prebe bo
* Oli d'oliva

La recepta no es gaire complicada. Hem de salpebrar les tallades de conill i sofregir dins d'una greixonera gran. Anam tallant les cebes en juliana i quan el conill ja està daurat incorporam tota la ceba dins de la greixonera. Afegim el llaurer, moraduix, sal i prebe bo al gust. Ho deixam coure a foc no massa alt, perquè no es cremi, i això sí hem de remenar sovint perquè no s'aferri la ceba. Veurem com poc a poc la ceba es va fonent i crean un suquet, i el conill va agafant color i es fa tendre. Passat una hora i poc ja estarà cuit.

2 comentaris:

  1. no sé perquè no em va mai bé per cuinar conill... és una cosa que tinc molt pendent. M'apunto la recepta! un petó!

    ResponElimina
  2. Anima't que és molt bo i senzill de fer! Petons!

    ResponElimina