dilluns, 23 de maig de 2011

Sípia amb ceba (by Noé)

 

Fa uns dies vaig degustar aquesta recepta de sípia amb ceba, plat típic de la cuina mallorquina. Les sípies eren fresques, recent comprades a Plaça, per tant ja teniem una part guanyada. Aquest plat és una forma molt gustosa de fer la sípia, que queda molt tendre, a més la salseta de ceba li dóna un toc molt sabrós.

Ingredients

* 2 sípies fresques
* 2 cebes
* 250 ml tomàtiga triturada
* Julivert
* 3 alls
* Sal
* Prebe bo
* Llaurer
* Oli d'oliva

Primer hem de fer ben netes les sípies i tallar-les a daus o tires, les deixam perquè amollin l'aigua. Tallam la ceba ben fina, el julivert i els alls. Posam a encalentir un poc d'oli en una greixonera i sofregim la sípia. Quan és mig feta agregam l'all i la ceba i ho deixam fer una estona. Hi afegim la tomàtiga i les fulles de llaurer. Posam sal i prebe bo al gust i el julivert picat. Deixam coure tapat durant uns 30 minuts, fins que la sípia i la ceba són blanes.

3 comentaris:

  1. Pese a que ya no hace tanto frío a mi me siguen apeteciendo este tipo de platos de cuchara :D
    Te quedó estupendo.

    Besos.

    ResponElimina
  2. Hola, te he conocido a través del foro de Whole Kitchen. Me gusta tu propuesta, así que me quedo de seguidora para ojear tus entradas. Un besin

    ResponElimina