Fa uns dies vaig degustar aquesta recepta de sípia amb ceba, plat típic de la cuina mallorquina. Les sípies eren fresques, recent comprades a Plaça, per tant ja teniem una part guanyada. Aquest plat és una forma molt gustosa de fer la sípia, que queda molt tendre, a més la salseta de ceba li dóna un toc molt sabrós.
Ingredients
* 2 sípies fresques
* 2 cebes
* 250 ml tomàtiga triturada
* Julivert
* 3 alls
* Sal
* Prebe bo
* Llaurer
* Oli d'oliva
Primer hem de fer ben netes les sípies i tallar-les a daus o tires, les deixam perquè amollin l'aigua. Tallam la ceba ben fina, el julivert i els alls. Posam a encalentir un poc d'oli en una greixonera i sofregim la sípia. Quan és mig feta agregam l'all i la ceba i ho deixam fer una estona. Hi afegim la tomàtiga i les fulles de llaurer. Posam sal i prebe bo al gust i el julivert picat. Deixam coure tapat durant uns 30 minuts, fins que la sípia i la ceba són blanes.
Pese a que ya no hace tanto frío a mi me siguen apeteciendo este tipo de platos de cuchara :D
ResponEliminaTe quedó estupendo.
Besos.
Hola, te he conocido a través del foro de Whole Kitchen. Me gusta tu propuesta, así que me quedo de seguidora para ojear tus entradas. Un besin
ResponEliminaMuchas gracias!
ResponElimina