dijous, 26 de maig de 2011

Coca quatre quartos

















S'altre dia ma mare va venir amb una recepta per fer que li havia donat una amiga i ens vam posar en acció. La coca de quatre quartos és idònia per berenar, acompanyar xocolata o gelat i és una de les coques més típiques de Mallorca. La recepta és molt senzilla i el resultat és molt bo, una coca molt pujada i esponjosa.

Ingredients

* 1 tassó petit de suc de taronja
* 150 gr farina de força
* 200 gr sucre
* 1/2 sobre de llevat químic
* 5 ous

Separam les clares dels vermells d'ou i muntam les clares. Un cop ben muntades hi incorporam el suc de taronja, els vermells d'ou, el sucre, la farina i el llevat. Mesclam bé, la massa ha de seguir essent esponjosa. En un motlle alt ben untat de margarina posam la mescla. Dipositam al forn, preencalentit, a 160º durant uns 45 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada