divendres, 27 de maig de 2011

Karkadé, la flor que es beu






















El Karkadé és una beguda que es fa amb flors assecades d'Hibiscus. La infussió d'aquestes flors és molt apreciada a Egipte, on és una beguda molt típica. A més, a aquesta planta se li atribueixen beneficis com a antioxidant, essent útil per a la tensió arterial. Jo la vaig conèixer gràcies a ma mare, que me'n va portar d'El Cairo, ja que aquí no són tan fàcils d'aconseguir. El Karkadé és una infussió genial per a l'estiu, ja que es sol consumir freda, a més el seu color rosat és molt aptetitós i té un gust suau, dolç, amb un toc àcid.

Ingredients

* Flors de Karkadé
* Aigua
* Sucre o edulcorant

Per a fer una infussió de Karkadé simplement hem de bullir l'aigua, posam les flors dins una jerra de vidre i hi disposam a sobre l'aigua. Hi afegim sucre o edulcorant al gust i ho deixam infussionar durant un temps, depenent de com ens agradi més, amb un gust més suau o més fort. Després hi posam gel o ho disposam a la gelera i quan és fred ja està llest per servir.

2 comentaris:

  1. Interessant, ja me la deixaràs provar la pròxima vegada que ens veiem!

    ResponElimina