diumenge, 1 de maig de 2011

Pizza Hawai i nova massa

















Ahir em va fer ganes fer una pizza, i per variar un poc de massa vaig estar cercant per la xarxa, fins que me va convèncer la de Directo al Paladar, que aporta una recepta de massa de pizza casolana que resulta prou consistent a la vegada que és esponjosa i cruixent.

Ingredients (per a una pizza gran)

* 300 gr farina de força
* 200 ml aigua teba
* 1 sobre de llevat de forn sec
* 1 raig d'oli d'oliva
* 1/2 culleradeta de sal

Pizza Hawai
* Domàtiga triturada
* Formatge mozzarella en rodanxes
* Formatge mozzarella ratllat
* Cuixot dolç
* Pinya
* Orenga
* Olives negres
* Sal i prebe bo

Feim la massa seguint les instruccions. Quan ja és tovada, la posam al motlle i podem procedir a posar els ingredients a sobre (domàtiga, formatge, cuixot, pinya, orenga i olives) i enfornar a 170º (posició de baix) durant uns 30 minuts, si la volem més daurada deixam gratinar uns minuts.

La imatge no és gran cosa, però com era de vespre i va durar tan poc la pizza... next time!

3 comentaris:

  1. Pues que con esa imagen ya me apetece un trocito! Me pasa igual con las pizzas que nunca puedo hacerle fotos...además, es que estan muy ricas calentitas!
    Saluditos

    ResponElimina
  2. Bona pizza!!
    Tens tota la raó amb això de les fotos i les pizzes. Jo ara n'acabo de publicar una i no vegis el que vaig haver de fer per fer la foto (gairebé no hi havia llum) i ràpid perquè fos calenta.
    Em canvies un bocí de la teva pizza per un bocí de la meva?? ;))

    ResponElimina
  3. Vaja, ja veig que no sóc l'única que li passa això de les fotos amb les pizzes jeje

    Paula, la teva pizza té molt bona pinta, m'encanta la cuina turca!

    ResponElimina