diumenge, 28 de novembre de 2010

Quiche de pastanaga morada i botifarró

Avui publico un invent, que crec que ha estat exitós! Ma mare va comprar unes pastanagues morades i jo tot d'una vaig pensar en alguna cosa que es pogués fer amb elles, finalment vaig optar per un quiche, que m'agraden molt. La idea va ser materialitzada i el quiche és bastant bo, amb el color morat de les pastanagues i el botifarró que li dóna un sabor especial.

Ingredients
  • 4-5 pastanagues morades
  • Fonoll
  • Oli d'oliva
  • Panses
  • Pinyons
  • 1 botifarró
  • 3 cebes tendres
  • Massa quebrada
  • 200 ml nata líquida per cuinar
  • 4 ous
  • nou moscada
  • prebe bo
  • sal
  • formatge en pols
Primer feim les pastanagues: les pelam, tallam a tallades fines i les sofregim en una greixonera amb oli, també hi posam les cebes tendres tallades, el fonoll picat, el botifarró a tallades, les panses i els pinyons. Ho salpimentam i ho deixam una estona al foc fins que les pastanagues són fetes.

Preparam la massa quebrada seguint les instruccions. En un bol posam la nata, els 4 ous, un poc de formatge en pols i ho mesclam bé, ho especiam amb la nou moscada, sal i prebe bo. Hi posam a dins les pastanagues i mesclam de nou. Ficam aquesta mescla dins la base que hem fet i ho posam al forn durant una mitja horeta o fins que vegem que sigui cuit.

També es pot fer la versió vegetariana sense botifarró.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada