Avui publico un invent, que crec que ha estat exitós! Ma mare va comprar unes pastanagues morades i jo tot d'una vaig pensar en alguna cosa que es pogués fer amb elles, finalment vaig optar per un quiche, que m'agraden molt. La idea va ser materialitzada i el quiche és bastant bo, amb el color morat de les pastanagues i el botifarró que li dóna un sabor especial.
Ingredients
- 4-5 pastanagues morades
- Fonoll
- Oli d'oliva
- Panses
- Pinyons
- 1 botifarró
- 3 cebes tendres
- Massa quebrada
- 200 ml nata líquida per cuinar
- 4 ous
- nou moscada
- prebe bo
- sal
- formatge en pols
Primer feim les pastanagues: les pelam, tallam a tallades fines i les sofregim en una greixonera amb oli, també hi posam les cebes tendres tallades, el fonoll picat, el botifarró a tallades, les panses i els pinyons. Ho salpimentam i ho deixam una estona al foc fins que les pastanagues són fetes.
Preparam la massa quebrada seguint les instruccions. En un bol posam la nata, els 4 ous, un poc de formatge en pols i ho mesclam bé, ho especiam amb la nou moscada, sal i prebe bo. Hi posam a dins les pastanagues i mesclam de nou. Ficam aquesta mescla dins la base que hem fet i ho posam al forn durant una mitja horeta o fins que vegem que sigui cuit.
També es pot fer la versió vegetariana sense botifarró.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada