dissabte, 20 de novembre de 2010

Frit de verdures



Avui publico una recepta que fa ma mare i està boníssima, a més és apta pels vegetarians. El frit de verdures té el sabor únic que aporta el fonoll al frit mallorquí i podem emprar les verdures que més ens agradin per fer-ho, depenent del que tenguem i la temporada.

Ingredients
  • Patates
  • Albergínia
  • Xampinyons
  • Pèssols
  • Prebes
  • Carxofes
  • Colflori
  • Sal
  • Prebe bo
  • Fonoll
  • Oli d'oliva
  • Prebe de cirereta (opcional)
Hem de tallar ben petites totes les verdures (excepte els pèssols), per separat i les sofregim amb oli d'oliva també per separat. Un cop que totes estan ben sofregides i reservades, les juntam a una paella gran, amb sal, prebe bo, un raig d'oli d'oliva,el fonoll picat fi i el prebe de cirereta si volem un toc picant. Ho deixam sofregir uns instants i au, llest per a servir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada