Avui publico una recepta que fa ma mare i està boníssima, a més és apta pels vegetarians. El frit de verdures té el sabor únic que aporta el fonoll al frit mallorquí i podem emprar les verdures que més ens agradin per fer-ho, depenent del que tenguem i la temporada.
Ingredients
- Patates
- Albergínia
- Xampinyons
- Pèssols
- Prebes
- Carxofes
- Colflori
- Sal
- Prebe bo
- Fonoll
- Oli d'oliva
- Prebe de cirereta (opcional)
Hem de tallar ben petites totes les verdures (excepte els pèssols), per separat i les sofregim amb oli d'oliva també per separat. Un cop que totes estan ben sofregides i reservades, les juntam a una paella gran, amb sal, prebe bo, un raig d'oli d'oliva,el fonoll picat fi i el prebe de cirereta si volem un toc picant. Ho deixam sofregir uns instants i au, llest per a servir!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada