dimecres, 6 d’abril del 2011

Ous de faraona amb bolets i cuixot















El meu predí me va donar ous de faraona, també coneguda com a gallina de guinea, que són més grans que els de codorniu però mes petits que els de gallina. Així que me feia ganes fer amb ells algun plat més especial que una tortilla i vaig trobar aquesta recepta a Directo al Paladar. Sa recepta no és gaire complicada i la mescla de sabors és genial, va molt bé com a entrant.

Ingredients
*Ous de faraona o codorniu
*Bolets variats (congelats de l'Eroski)
*3 rondaxes de cuixot salat
*Oli d'oliva
*Sal, prebe bo
*Julivert picat

Hem de fer els bolets a una pella amb un poc d'oli, deixant que mollin el suc, els salpimentam i reservam. Fregim els ous, amb un poc de sal i prebe bo, en un raig d'oli d'oliva, fins que quedin ben daurats, per les dues bandes (no m'agradan molt cruus), els reservam. Fregim el cuixot tallat a tires durant un minut en el mateix oli. Muntam el plat posant els bolets a baix, el cuixot i els ous. Coronam amb el julivert picat.


3 comentaris:

  1. Hola macaa!
    Gràcies al teu comentari pq així he descobert la teva pàgina... i els ous de faraona! així amb boletets i el cuixot ha de quedar un plat boníssim!!
    Petonets,
    Sandra

    ResponElimina
  2. és el primer cop que sento ous de faraona! ara mateix vaig al google a buscar que és!!! una recepta fantàstica! petonets

    ResponElimina
  3. També es coneix com a "pintada"

    Vos deix un link sobre ous:

    www.dopazochef.com/web/despensa/huevos/huevos.htm

    ResponElimina