diumenge, 18 de setembre del 2011

Spiced Pumkin Cupcakes

De nou uns cupcakes i aquests són per inaugurar la tardor, que ja queden pocs dies malgrat que el sol encara és ben calent! La fruita típica de la tardor és la carabassa, a mi m'agrada molt per emprar en receptes dolces i salades ja que els hi dóna un toc especial. Així que he fet uns cupcakes de carabassa amb espícies que són mel, tota la casa fa olor a espícies, és genial! La recepta que he seguit és del bloc Cuinant. Són uns cupcakes suaus i aromàtics decorats amb un buttercream de formatge i espícies, deliciosos!

Ingredients


Spiced pumkin cake
* 75 gr farina "bizcochona"
* 40 ml oli de gira-sol
* 1 ou
* 100 gr carabassa bollida
* 100 gr sucre
* 1 cdt espícies speculoos
* 1/4 cdt bicarbonat
* 1 Cd llet


Spiced cheese buttercream
* 100 gr formatge en crema
* 40 gr mantega
* 200 gr sucre glacé
* 1 cdt espícies speculoos
* Maltesses

Primer hem de bullir la carabassa i deixar-la refredar en un colador. Quan és freda la mesclam amb l'ou, el sucre i l'oli amb el túrmix. Hi afegim la farina, les espícies i el bicarbonat i mesclam bé. Finalment hi posam una cullerada de llet, així queda una massa cremosa. La disposam dins motlles de muffin i enfornam a 180º durant uns 20 minuts (primer de baix i després de baix i dalt). Els deixam refredar. 

Per a fer el buttercream hem de mesclar el formatge, la mantega en pomada i el sucre glacé fins que la consistència és la desitjada. Hi afegim les espícies i mesclam de nou. Quan els muffins són freds els decoram amb la màniga pastissera i coronam amb un maltesse.



5 comentaris:

  1. Preciosos y ese frosting tiene una pinta... por los ingredientes me los imagino sabrosos y especiados... de muerte! Besos

    ResponElimina
  2. T'estàs convertint amb una autèntica professional dels cupcakes!!!
    Aquests segurs que són boníssims. Jo vaig descobrir la carbassa com a ingredient als plats dolços l'any passat i em va encantar. Esper enguany continuar fent molts d'experiments! M'apuntaré la teva recepta!
    Petons!

    ResponElimina
  3. wowww....esto me huele a halloween...me gusta!!!! un besote

    ResponElimina
  4. Gràcies a tots! Són boníssims amb l'aroma d'espícies. A mi també m'agrada molt la carabassa, a veure si investigo més receptes! i sí Manu... sembla recepta de Halloween!

    Petons!

    ResponElimina
  5. Cada cop que entro al teu bloc penso que he de fer cupcakes d'una vegada! jejeje Aquests poden ser una bona manera de començar, el toc especiat m'hi encanta
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina