dissabte, 12 de febrer del 2011

Flam de xocolata i ametlla




















Ahir vaig veure la recepta del blog mà a mà, pell a pell, cor amb cor, d'un flam de nutella i avellanes que em va fer ganes, però ho vaig adaptar als productes que tenia. Així vaig posar xocolata i ametlla, que li dona un sabor rotund fent-lo un postre ideal, a més de molt fàcil de fer.

Ingredients (per a un motlle gran)
  • 800 ml llet
  • 6 ous
  • 150 gr sucre
  • 80 gr xocolata
  • 60 gr ametlla molta
  • Caramel
  • Ametlla laminada
Derretim el xocolata amb un poc de llet. Ho reservam. Mesclam els ous amb el sucre i batem bé. Hi incorporam la llet, el xocolata i l'ametlla. Remenam bé perquè quedi tot ben integrat. A la base del motlle, jo vaig usar un tubular, posam caramell i ametlles laminades. Hi incorporam la mescla. Posam al forn al bany maria durant uns 40 minuts, fins que estigui fet. Deixam refredar i desmotllam.

1 comentari:

  1. tiene una pinta espectacular , asi que se merecia un comentario ;)

    ResponElimina