
Ingredients
Cupcakes de xocolata
* 50 gr mantega
* 60 gr sucre
* 1 ou
* 50 gr farina
* 1/4 llevat químic
* 1 Cd llet
* 1 cdt essència de vainilla
* 2 cdt cacau en pols
Buttercream de gerds
* 50 gr mantega
* 125 gr sucre glacé
* Unes gotes d'essència de gerds
* 1 gota de colorant rosa en gel (Wilton "Deep Pink")
Per a fer la massa primer encenem el forn a 180º. Mentre batem la mantega en pomada amb el sucre uns minuts. Afegim l'ou i seguim batent. En un bol mesclam la farina, llevat i cacau. Anam afegint la mescla de la farina a l'anterior, batent. Hi afegim finalment l'essència de vainilla i la llet. Ens ha de quedar una massa cremosa però no massa líquida. La posam dins motlles i l'enfornam durant uns 15 minuts (primer calor de baix i quan són pujats de dalt i baix). Els traiem i deixam referdar.
Per al buttercream batem bé la mantega en pomada amb el sucre glacé. Afegim el colorant i aroma i batem fins que quedi una crema untuosa però consistent.
Per al muntatge, quan els cupcakes són freds tallam la part superior, com si fos una tapa, amb un ganivet de serra. A la tapadora li feiem un forat amb un tallador petit en forma de cor. Decoram les tapadores amb un poc de sucre glacé. Posam una cullerada de buttercream a la part inferior i tapam amb la tapadora. Pel forat del cor sortirà el frosting de gerds.
Te quedaron muy lindos :) Me gustan mucho.
ResponEliminate han quedado superbuenos!!
ResponEliminaUn besito ^^
http://janakitchen.blogspot.com
La combinació de xocolata amb el butercream de gerds ha de ser deliciosa!! I a més t'han quedat moníssims!!!
ResponEliminaPetonets
Gloriosos y bien bonitos estos cupcakes. Maravilloso color y sabor.
ResponEliminaBabeando estoy.
Besos.