Des de que vaig veure el nou número de la revista Whole Kitchen me va fer ganes tastar la crema de bròquil, ja que enguany m'he fet bastant "addicta" a aquest tipus de plat. Així que vaig fer la meva pròpia recepta, una crema de verdures amb el toc sabrós del formatge de cabra. Per aquesta recepta he emprat per primera vegada una nata/crema per cuinar que és de civada, 100% vegetal, que vaig comprar fa uns dies a Yerbabuena. És una bona opció per aquelles persones que no volen prendre nata, i també és més sana, aportant una textura cremosa als nostres plats.
* 2 bròquils
* 1/2 ceba
* 2 porros
* Aigua mineral
* 1 cub de brou de verdures biològic
* 100 ml crema de civada per cuinar (Oatly)
* 100 gr de rulo de cabra
* Oli d'oliva suau
* Sal
* Prebe bo
* Nou moscada
Primer tallam la ceba, porros i bròquil i ho sofregim en dues cullerades d'oli d'oliva suau dins de l'olla. A continuació hi afegim sal, prebe bo i nou moscada al gust. Ho cobrim amb aigua mineral i hi afegim el cub de brou de verdures. Ho deixam bollir durant una mitja hora fins que les verdures són blanes. Aturam el foc i hi passam el túrmix. Hi agregam 50 gr de formatge de cabra (podem posar la pell) i el deixam disoldre. Finalment agregam la crema de civada i ja tenim la nostra crema llesta. Per servir ho decoram amb dues rodanxes de formatge de cabra i uns grans de prebe bo.
Un plato muy rico :) ñam ñam
ResponEliminaQue crema tan rica, tiene una pinta impresionante.
ResponEliminaBesitos
Que receta mas sencilla y rica, que bien!!
ResponEliminaUn besito!
http://janakitchen.blogspot.com