dissabte, 8 d’octubre del 2011

Els primers Cake Pops!

































Avui ha tocat fer uns Cake Pops! És un dolç que feia temps que tenia pendent, però me feia un poc de por, ho he de reconèixer, ara que n'he fet, encara que he de millorar-los bastant (sobre tot la decoració), ja he vist que no és tan complicat. Els cake pops són com unes petites mossegades de pastís, presentades d'una manera molt maca, tipus xupa-xups, que els fa idonis per aniversaris i festes. Duen un poc de feina, però com tots els postres, tampoc per tornar-se boja! Jo els he fet de xocolata, encara que es poden fer del gust que més vos agradi. Vaig seguir un tutorial genial del bloc Objetivo: Cupcake Perfecto, que va molt bé per veure les passes a seguir.

Ingredients

Bescuit
* 130 gr farina bizcochona
* 150 gr sucre
* 150 gr mantega
* 20 gr cacau en pols
* 3 ous
* 50 ml llet

Buttercream
* 100 gr mantega
* 200 gr sucre glacé
* 1 cdt essència de vainilla

Decoració
* 150 gr xocolata negre o amb llet
* Non pareils de colors
* Palets de xupa-xups

































Primer hem de fer el bescuit: batem bé la mantega fosa amb el sucre fins que blanqueja, hi agregam els ous un a un i integram bé. A continuació hi afegim el cacau i la farina. Finalment la llet fins aconseguir una massa homogènia. La disposam dins un motlle i enfornam a 180º fins que sigui cuit. El deixam refredar. Per al buttercream mesclam tots els ingredients fins aconseguir una massa pastosa homogènia. 

A continuació desfeim ben bé el bescuit fins que quedin miques, hi afegim el buttercream i ho mesclam bé. Quan tenim una massa compacta anam collint cullerades i feim bolletes amb les mans, prensant-les bé i de forma el més perfecte possible. Les disposam sobre un paper vegetal. Quan les tenim totes fetes les deixam reservar a la gelera durant 2 hores.

Quan les bolles són fredes, ja podem cobrir-les, per això hem de fondre la xocolata al bany maria. Traiem les bolles de la gelera i d'una en una collim els palets banyats en xocolata i fixam les bolles. Les anam disposant o bé dins tassons o bé sobre un suro blanc. Quan estan totes fixades als palets, ja les podem cobrir amb xocolata, fins que quedin ben cobertes. Finalment les decoram amb non pareils de colors i les reservam a la gelera.


2 comentaris:

  1. Que ricos, muy simpáticos para las fiestas de cumpleaños :) Seguro que le gustan más si cabe a los padres que a los niños.

    ResponElimina
  2. Nyaaaaaam!! A mi em fan molt de respecte... però t'han quedat simplement genial! Ets una crack reina!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina