dimarts, 11 d’octubre del 2011

El primer encàrrec: German Layer Cake

































El post d'avui el vull dedicar a mostrar-vos el darrer pastís que he fet. Aquest ha estat un pastís encarregat, el primer encàrrec que he tengut! Me va fer molta il·lusió fer-lo, perquè era un pastís personalitzat, cosa que sempre ajuda a deixar volar un poc la imaginació, encara que també tenia por de que no sortís tot bé. 

Em van demanar un layer cake tipus el Rainbow Layer Cake que vaig fer fa unes setmanes per l'aniversari del meu germà. Però aquest havia d'estar centrat en els colors de la bandera alemanya (groc, vermell i negre) ja en el propi pastís, és a dir, en les capes de bescuit que ja eren la pròpia bandera alemanya. Per a fer els bescuits vaig seguir la recepta del Rainbow Cake de Cocinando con Manu CatMan però només fent tres capes més gruixudes dels colors negre, vermell i groc.

































Per al muntatge del pastís vaig fer un cheese cream frosting, que vaig emprar cobrint cada capa i per a la cobertura total del pastís. La cobertura exterior havia de ser de fondant negre, i jo fent i fent vaig incloure també els colors de la bandera alemanya, emprant fondant vermell i groc en els laterals i en el detall superior de la bandera. Finalment havia d'incorporar una frase, i vaig seguir la recepta de la glasa reial de El Rincón de la Mariposa.

El resultat ha estat acceptable. El pastís en sí crec que ha sortit bé, o al manco m'han dit que era bo, amb això ja me don per satisfeta. Així i tot, encara me manca molta pràctica en el tema de la decoració amb fondant i les lletres amb glasa. El fondant encara pot amb mi... se'm resisteix, però esper que poc a poc el pugui dominar jo a ell! Les lletres no van sortir ben bé com jo volia, també he de dir que era la primera vegada que en feia, i la glasa no va resultar tan densa com jo pensava... coses de principant!


3 comentaris:

  1. No sé si et va quedar el 100% bé, però amb les fotos es veu deliciós i sense cap problema. M'encanten els pastissos amb capes i el Rainbow layer cake és un exemple magnífic. Si jo fos alemanya m'hagués fet molta il·lusió tallar-lo i descobrir la bandera del meu país. Et felicito!

    Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Gràcies nyanyels! Crec que estic cullint afició als layer cakes, tenc ganes de provar noves receptes, quin perill!

    Petons!

    ResponElimina
  3. Pues seguro que quien te la encargó quedó encantado porque te quedó perfecta.

    Besos.

    ResponElimina