dissabte, 2 de juliol de 2011

Pizza de salami amb massa d'herbes















Aquesta és una variant de pizza feta de forma improvitzada, amb els ingredients que hi ha a casa i amb un poc d'imaginació... i molta gana! És una pizza de salami, gustosa i esponjosa. La massa l'he feta tipus pa incorporant herbes per a donar-li un toc diferent.

Ingredients

* 300 gr farina de força
* 200 ml aigua teba
* 1 sobre de llevat de forn sec
* 1 raig d'oli d'oliva
* 1/2 culleradeta de sal
* Herbes provençals, orenga

Pizza de Salami
* Domàtiga triturada
* Formatge mozzarella en rodanxes
* Formatge mozzarella ratllat
* Salami
* Orenga
* Olives negres
* Sal i prebe bo

Per a fer la massa tipus pa segim les instruccions, incorporant les herbes a la mescla. Quan ja és tovada i posada al motlle, incorporam els ingredients a sobre (domàtiga, formatge, salami, orenga i olives) i enfornar a 170º (posició de baix) durant uns 30 minuts, deixant gratinar al final si la volem més daurada.


1 comentari:

  1. Les receptes improvisades acostumen a ser les millors--- i aquesta pizza té una pinta brutal!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina