De nou tornam a la Recepta del 15, aquest mes dedicada al fantàstic món dels gelats i sorbets. Fa un mes i poc vaig anar a dinar al restaurant Can Lau d'Inca i vaig demanar el gelat d'herba sana, tot d'una vaig quedar meravellada, quin aroma més bo, refrescant i dolç! Per això, quan vaig veure de què anava el repte d'aquest mes tot d'una vaig pensar en fer un granissat d'herba sana, a la meva manera (no he acabat de descobrir com ho fan al restaurant). És un granissat molt fàcil de fer, lleuger, suau i molt refrescant, idoni per a prendre una tarda d'estiu.
Ingredients
* 2 tassons de llet descremada
* 1 tassó d'aigua
* 1 tassó d'aigua
* Sucre o edulcorant al gust
* 1 branca d'herba sana fresca
* 1 branca d'herba sana fresca
* Unes cullerades d'herba sana assecada picada
* Colorant verd (opcional)
* Colorant verd (opcional)
Mesclam dins un tupper la llet descremda amb l'aigua i amb el sucre o edulcorant al gust. Si ho feim amb sucre és convenient encalentir la llet per a poder diluir bé el sucre i després la deixam refredar. Hi incorporam la branca d'herba sana i el colorant (si li volem donar un toc de color), ho remenam bé i ho deixam al congelador durant una hora. Passat aquests temps incorporam l'herba sana assecada picada molt fina (quasi no s'ha de notar l'herba), retiram la branca d'herba sana fresca i passam el túrmix. Tornam a posar dins el congelador i cada hora traiem i passam el túrmix per a fer més fi el granissat. Quan tengui la consistència i el punt de granissat que ens agradi, estarà llest per a degustar.
Guau! Quin granissat més original, m'encanta!
ResponEliminaUna gran proposta per la recepta del 15, moltes gràcies guapa!!
Petonets
Sandra
Esto tiene que ser divino! Y más refrescante imposible!
ResponEliminaGracias por la receta :)
ha d'estar boníssim...! i el millor, sense massa calories! :D
ResponEliminaHola, hola!
ResponEliminaVinc a saludar-vos i a donar-vos les gràcies per ser seguidors d'Olleta de verdures al Facebook. De fet, us he descobert a través d'un "m'agrada" que he fet a una foto! :-)
Us vull felicitar pel bloc. Ara mateix vaig a donar un cop d'ull, especialment, a aquesta pàgina de masses que veig per aquí... ;-)
Aprofito per dir-vos que us he inclòs a la gastrosfera.cat, el recull de blocs en català que tenim a la columna dreta del bloc. Si no hi voleu ser, si us plau feu-nos-ho saber: no ens agrada gens tenir gent a disgust!
Una abraçada i bona feina amb el bloc! :-)
Massitet
OHHH!!!
ResponEliminaQuin granissat!! Proposta més que apuntada!!! Quina bona pinta!!
Un granissat que te d’estar molt bo amb aquestes calors, amb el vostre permís queda anotat.
ResponEliminaAcabo de descobrir-vos a traves de la recepta del 15, vaig a donar una volta per el vostre bloc, si us ve de gust passar pel meu el teniu obert.
Benvinguda! Ara pegaré un bot al teu bloc ;)
ResponElimina