diumenge, 3 de juliol del 2011

Gu Tea






















Sóc una persona amant dels tes i infusions, les prenc a totes hores, calentes i fredes.  Fa poc em van sorprendre amb un te que no coneixia. El Gu Tea és un te verd de la Xina que ve en forma de bolla. Quan la posam en aigua calenta poc a poc es va desplegant i obrint conformant una hermosa flor, pareix quasi increible!

Aquestes flors de te estan fetes i cosides a mà i són un producte exquisit per a sorprendre als convidats. Tots estan fets amb te verd i diverses flors - com el gessamí o el crisantem- que li donen un aroma molt especial i suntuós, en podem trobar de diversos tipus i cada un d'ells desplega una flor diferent i té un aroma propi, aquestes modalitats prenen el nom de deeses xineses: Yangyuhuan, Luoshen, Wangzaojun, Wuzetian, Xishi i Yangyuhuan.

Es pot adquirir a les tendes de te especialitzades. Si vos agraden els tes més especials, vos recomano provar el Gu Tea, no quedareu decebuts!

Per a més informació: Gu Tea

5 comentaris:

  1. Precioso! Yo tomé uno similar en una casa de té en Pekín y me quedé boquiabierta!

    ResponElimina
  2. A mi també m'agraden molt les infusions i el tè. Aquest no el coneixia, però el dia que vegi aquest Gu Tea el compraré! Petons!

    ResponElimina
  3. que infusion mas rica , a mi tb me encanta el te , besitos

    ResponElimina
  4. A través teu descobrim uns tes i unes infusions que mai havíem sentit a parlar. El meu marit disfruta molt. Gràcies per compartir.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  5. Gràcies a vosaltres per seguir-me! M'alegro que vos agradin.. és tot un món aquest dels tes!

    ResponElimina