dilluns, 11 de juliol del 2011

Double Choc Cupcakes
















Els cupcakes de la setmana són uns Double Choc Cupcakes, ideals per als amants de la xocolata, ja que en porten no només en la massa, sinó també en el frosting, un buttercream de xocolata. La massa l'he feta seguint la recepta de sempre, que m'agrada ja que queda esponjosa i suau, però combinant dues masses i colors (xocolata i vainilla) per donar-li un toc més divertit.

Ingredients (5 unitats)

Massa
* 50 gr margarina
* 60 gr farina "bizcochona"
* 60 gr sucre
* 1 ou
* 1 Cd llet
* 1 cdt cacau en pols
* 1 cdt essència de vainilla

Buttercream de xocolata
* 50 gr mantega
* 40 gr xocolata fondant
* 70 gr sucre en pols
* Caramelets (sprinkles)

Per a fer la massa primer hem de fondre la margarina i la batem amb el sucre, incorporam l'ou batut i la farina i remenam bé. Finalment hi posam la llet i tornam a mesclar. Dividim la massa en dos bols, en un hi posam la culleradeta de cacau i en l'altre l'essència de vainilla. Disposam dins motlles de muffin una cullerada o dues de cada massa i enfornam a 170º durant uns 20 minuts. Traiem del forn i deixam refredar.

Per a fer el buttercream fonem un poc la mantega amb el xocolata i remenam bé fins que quedi tot integrat, afegim el sucre en pols i mesclam bé. Quan tengui la consistència desitjada (si és massa dura podem posar una culleradeta de llet) i amb una màniga pastissera decoram els cupcakes i els coronam amb uns caramelets o sprinkles, en el meu cas he emprat els sprinkles "Jumbo Gingerbread Boys" de Wilton.
















També vos mostro unes fotos dels cupcakes per dins, on es veu la massa de dos colors.



3 comentaris:

  1. chocolate + chocolate, no puede fallar! la combinacion perfecta!

    ResponElimina
  2. Ostres, se m'està fent la boca aigua només veure les fotos... quina pinta nena!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  3. Gràcies Sandra, la veritat és que són bons, però un pecat! jeje

    ResponElimina