dimecres, 23 de març de 2011

Special burguers






















S'altre dia me van recomanar aquesta manera de fer les hamburgueses i surten molt gustoses, això sí duen un poc més de feina, però val la pena.

Ingredients (per 2 hamburgueses dobles)

* 350 gr carn picada de vedella
* 100 gr de xulla
* 1 ceba
* Julivert i moraduix
* Sal i prebebo
* 1 ou
* 2 pans d'hamburguesa
* 4 rondanxes de formatge emmental
* Unes fulles de lletuga
* 4 rondanxes de tomàtiga
* 4 cogombrets en vinagre
* Orenga
* Maionesa i mostassa

Primer hem de picar la ceba ben petita i la fregim, perquè sigui blana, i la retiram. Després sofregim la xulla picada fina, i un cop daurada la retiram. Feim la massa de les hamburgueses amb la carn, aquests dos ingredients sofregits (ceba i xulla), un ou, sal, prebe bo, julivert i moraduix, ho mesclam bé. Preparam una parrilla ben calenta i feim 4 hamburgueses aplanant amb les mans i les posam a coure. Mentre encalentim el pa. Quan les hamburgueses ja són fetes per les dues bandes, hi posam el formatge sobre cada una, deixant que es fongui i coronant amb orenga. Muntam les hamburgueses de la següent manera: pa, mostassa i maionesa, lletuga, tomàtiga, cogombres, hamburguesa amb formatge. Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada