dilluns, 4 d’abril del 2011

Confitura de taronja a la canyella















Ara és temps de taronges i per aprofitar-les i fer-les durar més temps vaig pensar en fer una confitura, ja que d'aquesta fruita no n'havia fet encara. Vaig trobar una recepta interessant al blog Xocolata Desfeta.

Ingredients
* 1 Kg taronges
* 700 gr sucre
* 250 ml aigua
* 1 tronquet de canyella
* 1 cdt de canyella en pols
* Pell d'una taronja

Pelam les taronges, intentant que no quedi massa part blanca, si tenen pinyols també els llevam, i les tallam a daus i reservam. Tallam a daus petits la pell d'una taronja i ho posam amb les taronges. Posam a una olla l'aigua i el sucre i ho posam al foc, quan està bén mesclat afegim les taronges, la pell tallada i el tronc de canyella. Ho deixam bullir durant més d'una hora. Quan ja sigui ben fet, llevam el tronc de canyella i passam un poc el túrmix a la mescla i hi afegim un poc de canyella en pols. Ho deixam a foc lent una hora més, fins que la confitura ja tengui la textura més espessa. Ho deixam refredar, empotam i esterilitzam els pots bullint-los durant uns 20 minuts.

4 comentaris:

  1. Oh! Quina grata sorpresa! :)
    Espero que t'hagi agradat aquesta recepta. La veritat és que a jo ja no me'n queda! Els dos pots van durar una setmana. Ens hi fèiem uns entrepans que... Nyam! Haha!
    Petonets!

    ResponElimina
  2. Sí, sa receta és genial i molt fàcil de fer. Avui matí l'he tastada i està molt bona! crec tampoc me duraran massa els pots jeje

    Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Hola!!! acabo de trobar el teu bloc através de la Marina i m'ha agradat molt! segueixo fent una ullada. Petonets

    ResponElimina