dijous, 7 d’abril de 2011

Confitura de maduixes















Sa confitura de maduixes la tenia endarrer i ara que és el temps m'he posat a fer-ne. És una recepta molt fàcil, com quasi totes les confitures, i és una manera ideal de degustar aquesta fruita tan bona, dolça i colorida, amb torrades, iogurts o per a pastissos.

Ingredients
* 1 kg de maduixes
* 1 raig de suc de llimona
* 600 gr de sucre

Rentam i tallam les maduixes i les posam a un bol, hi posam a sobre el raig de llimona i el sucre i remenam bé. Ho deixam estar unes hores a la gelera, veurem que es va creant un suquet. Ho posam al foc lent durant una hora. Li passam el túrmix i ho deixam una estona més, fins que tengui la consistència de confitura desitjada. La deixam refredar, empotam i esterilitzam bullint els pots durant 20 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada