dimecres, 4 d’abril del 2012

Núvols!

































Des de que vaig veure la recepta dels núvols casolans al bloc El món de Jujú, vaig decidir que això ho havia de tastar! Sóc una persona molt llépola, m'encanta el dolç i les xuxeries són una cosa que sempre me ve de gust (sense abusar, clar), i sempre en sol tenir a casa. Però amb aquesta recepta ja puc fer els meus propis núvols, amb els sabors que més m'agradin, al bloc Bon Tiberi en van fer unes de malibú amb pinya que han de ser una delícia! La recepta és senzilla, només necessitam els ingredients, un poc de temps d'espera i tendrem els nostres núvols casolans, animau-vos a fer-los, són ideals per a una festa!

Ingredients

* 100 gr de gelatina de gerds o maduixa
* 2 sobres de gelatina neutra (Royal)
* 300 gr sucre
* 200 ml aigua mineral
* 1 cdt essència de vainilla
* Sucre glacé

































La preparació és senzilla. Posam l'aigua a una cassola al foc, hi afegim el sucre i les gelatines (maduixa/gerd i neutra) i l'essència de vainilla, ho remenam bé i ho deixam uns 10 minuts a fog mig, sense deixar de remenar. Passat aquest temps ho deixam refredar uns 15 minuts, fins que veiem que començar a cuatllar. Ara hem de passar aquesta mescla per les barnilles elèctriques (o la KA) durant uns minuts fins que la consistència sigui similar a la de la merenga. Untam un motlle de silicona amb un poc d'oli de gira-sol i dipositam la mescla, aplanant la superfície. Ho deixam unes 12 hores fins que s'asseca. Passat aquest temps, desmotllam, tallam en daus i arrebossam amb sucre glacé.

7 comentaris:

  1. ole ole! t'han quedat genials! ara només fa falta que experimentis amb uns quants sabors, i licors!!! ;P petonets guapa, si et sembla bé, m'emporto la foto pel fb!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies! m'ha encantat aquesta experiència, ja tenc ganes de provar altre sabors!!

      Elimina
  2. Els tinc pendents de fer, tenen una pintorra!!
    Besos
    Sandra

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Sandra, els has de provar de fer, segur que t'agraden!!

      Elimina
  3. T'han quedat fantàstics!! Estic contenta que t'animassis a fer-los i que t'hagin sortit bé. I què bons que són, eh?????
    Jo també sóc molt llépola...massa!! No puc tenir aquestes temptacions a casa perquè me les puc menjar totes i tampoc no convé.
    Ja ens contaràs si t'animes a fer-ne amb altres sabors1
    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies!! m'ha encantat la recepta, fàcil i amb un resultat fantàstic! ara he de provar nous sabors!!

      Elimina
  4. Fan molt bona pinta. I molt més sans que els de les botigues!
    Marta

    ResponElimina