Ja ha sortit la nova revista de Whole Kitchen especial Nadal! tot d'una me vaig posar a mirar-la perquè és una font ineludible de receptes molt interessants. Avui tenia ganes de fer un postre senzill i he optat per una mousse de xocolata, a la revista era amb toblerone, però com no en tenia he improvisat un poc amb els ingredients que tenia a casa i he fet una mousse de xocolata negra a la taronja, dos sabors que combinen molt bé, a més és un dolç fàcil de fer i boníssim!
Ingredients (4 unitats)
* 200 gr xocolata negra
* 2 ous
* 50 gr mantega
* 50 gr sucre glacé
* Suc i ratlladura de mitja taronja
* Nous per decorar
Primer hem de fondre la xocolata amb la mantega, jo ho he fet al microones amb intervals curts perquè no es cremi. Quan ho tenim fos i ben mesclat hi agregam el sucre, el suc i la ratlladura de taronja. Ara hem de separar els vermells dels blancs d'ou. Agregam els vermells a la mescla de xocolata i ho integram bé. Pujam els blancs a punt de neu i els afegim en dues tandes a la mescla de xocolata, remenant suaument amb una espàtula. Quan la mousse ja està integrada la disposam dins potets de vidre i coronam amb una anou. Deixam a la gelera un parell d'hores i ja estarà llesta!
Una pinta deliciosa.. me encanta el chocolate y esta musse me fascina sin duda alguna. Unas fotos muy bonitas :)
ResponEliminaT'ha quedat amb una pinta pinta deliciosa i una presentació moníssima!
ResponEliminaPEtonets bonica!
Sandra
doncs has fet una improvisació fantàstica!!! és una combinació guanyadora. Petonets
ResponEliminaXocolata i taronja, aquesta combinació es "divina"... petons,
ResponEliminammmmm... te una pinta boníssima! per cert! estic fent proves amb el blog... no t'espantis
ResponEliminaQue xulos que t'han quedat aquests potets de mousse! La combinació de xocolata i taronja no falla mai!
ResponEliminaPetonets