divendres, 18 de febrer de 2011

Flams d'ou















Els flams d'ou són un postre clàssic, però que no havia fet mai, així que ja era hora. Els casolans són molt més bons!

Ingredients
 
* 4 ous
* 500 ml llet
* 100 gr sucre o sacarina 
* Caramel o sucre cremat
* Canyella
* Pell de llimona
* Cireres confitades per servir

Posam la llet al foc amb la pell de llimona i la canyella, deixant-la a poc foc perquè culli l'aroma, sense arribar a bullir. Si ho feim amb sacarina, podem posar-la amb la llet. Mentre batem els ous, i si posam sucre el mesclam amb els ous. Mesclam els ous amb la llet. Posam el caramel o sucre cremat dins els motlles de flam. Hi posam a dintre la mescla. Ho enfornam al bany maria durant uns 30-40 minuts, fins que siguin cuits. Els deixam refredar i per servir els desmotllam i decoram amb una cirera confitada.

2 comentaris:

  1. He publicado tu receta en Mis Favoritas de esta semana, si quieres verla está en http://blocderecetas.blogspot.com/2011/06/mis-favoritas-semana-23-2011.html
    Espero que te guste!

    ResponElimina