Fa molts anys solia preparar aquesta ensalada de couscous, i s'altre dia una amiga m'ho va recordar. Així que la public, més o manco com la feia.
Ingredients
- 1 tassó de couscous
- 1 tassó d'aigua
- 1 tassó d'aigua
- 1 domàtiga gran o domàtigues cherry
- 1 cogombre
- 1 ceba o ceba tendra (opcional)
- Maís (opcional)
- 1 culleradeta d'espícies tandoori
- Julivert
- Herbasana
- 2 cullerades de panses
- Herbasana
- 2 cullerades de panses
- 1 culleradeta de margarina
- Oli, prebe bo i sal
- Una mica de comí en pols
- Una mica de coriandre en pols
- Un raig de vinagre (opcional)
- Una mica de comí en pols
- Una mica de coriandre en pols
- Un raig de vinagre (opcional)
Primer preparam el couscous. Posam l'aigua a bullir amb una culleradeta d'espícies tandoori i oli. Quan bull l'afegim al couscous, tapam 5 minuts mentre s'infla. Remenam bé i hi posam una culleradeta de margarina, que ajuda a que els grans es desferrin, i tornam a remenar. El reservam. Metre tallam ben petites les verdures (cebal, domàtiga i cogombre). Les incorporam al couscous, hi afegim julivert i l'herbassana picat fi, i si volem un poc de maís i les panses. Trempam amb sal, oli d'oliva, prebe bo, coriandre i comí, i si volem un raig de vinagre. Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada