Ha arribat la temporada de les faves tendres i els pèsols, i com cada any, m'agrada molt menjar-ne un plat per dinar. Ja anuncien que s'acosta l'estiu. Avui vos present la forma més típica com prepar aquesta llegum, combinada amb pèsols, porros, fonoll i un toc de porquim, boníssimes!
Ingredients
200 gr pèsols
2 porros
Fonoll
Sal
Prebe bo
Prebe vermell
Oli d'oliva
Porquim (cuixot salat o dolç, botifarró, etc.)
La manera de preparar aquest plat és ben senzilla. Primer hem de tenir les faves i pèsols pelats (en cas que els comprem amb clovella). A una greixonera de fang posam un poc d'oli d'oliva a escalfar. Tallam el porro i el sofregim suau. Hi afegim el porquim que vulguem, es pot posar cuixot salat o dolç tallat a daus o bocinets de botifarró o xulla, això va al gust de cadascú. Quan el porquim ja està sofregit, hi abocam les faves i pèsols i remenam bé. Mentre picam el fonoll i l'hi posam, jo en sol posar bastant perquè m'agrada molt el gustet que dóna, però també va al gust. Agregam sal, prebe bo i prebe vermell i remenam. Ara hi posam uns dos tassons d'aigua, tapam i deixam coure a foc mitjà, fins que les faves es coguin i l'aigua vagi minvant. Quan tot és cuit ja podem servir els plats.
RigҺt now it seеms like Drupal is the best blogցing platform out thdre right now.
ResponElimina(from what I've гead) Is that what you're uѕing onn your blog?
Loօk into my web blog :: tips marketing